BLOC DELS ALUMNES I MESTRES DEL 2n CICLE D'INFANTIL

divendres, 28 d’abril del 2023

FESTES COL·LEGIALS A EI4

Hem viscut una setmana de Festes col·legials i  ha estat molt intensa!

Els nens i nenes d'EI4 hem gaudit amb molta il·lusió de totes les activitats d'aquests darrers dies. Vam començar la setmana amb els últims actes de la celebració de Sant Jordi i l'obra de  teatre: LA LLÀNTIA MERAVELLOSA de la companyia Festuc Teatre.






El dimecres a la tarda vam anar al pavelló per veure l'espectacle que ens havien preparat els alumnes de 4t d'ESO; Va ser un Pregó de Festes amb molt ritme i que ens deixava clar que la setmana seria espectacular. El dijous 27 d'abril, dia de la Mare de Déu de Montserrat, molt emocionats vam agafar l'autocar i vam anar a passar el matí a la GRANJA PIFARRÉ. Allí vam aprendre moltes coses sobre la vaca i com eren les cases antigues; vam passejar per l'hort; vam fer bossetes d'olor; vam fer un circuit amb tractors i vam donar menjar a vaques i gallines.



La visita a la granja va fer que no fóssim a l'escola el dia de la nostra patrona, però no ens vam pas  oblidar d'ella. El divendres 28 vam anar a la capella per fer l'OFRENA FLORAL a la MORENETA.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada