BLOC DELS ALUMNES I MESTRES DEL 2n CICLE D'INFANTIL

divendres, 16 de desembre del 2022

ACTIVITAT OSSET DE PELUIX EI5

 Aquesta setmana, la classe del ANIVERSARIS, la classe dels "PELUCHES" i la classe dels CORS, hem anat a visitar l'HOSPITAL DELS OSSETS DE PELUIX, situat al barri de la Bordeta.

Allà hem descobert l'Hospital i cadascún dels seus 4 espais diferents: la sala d'espera, la consulta, la sala de raigs i quiròfan.

A cadascuna de les sales ens han acompanyat estudiants de medicina, vestits amb la bata blanca o verda (a quiròfan), els quals han donat la benvinguda al nostre pacient, l'osset de peluix que hem portat de casa.  Hem acompanyat al nostre osset per cadascuna de les sales, on hem pogut experimentar  situacions possibles per curar-lo.  Hem pogut entendre el funcionament d’una operació, d’una radiografia, com curar una ferida i com tenir bon hàbits saludables.

L’objectiu principal de l’”Hospital dels ossets de peluix” és fer perdre la por als infants en front els metges, apropant el món de la pediatria al món infantil. A més, es trenca amb possibles experiències viscudes pels nens davant de les bates blanques o dins de l’ambient hospitalari, des de la didàctica del joc. D’aquesta manera, els nens i les nenes es familiaritzen amb els instruments mèdics d’exploració.

Ha estat una tarda molt interessant on hem aprés moltes coses tot jugant a fer de metges!







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada