BLOC DELS ALUMNES I MESTRES DEL 2n CICLE D'INFANTIL

divendres, 27 de novembre del 2020

PROJECTES A EI5

TREBALL PER PROJECTES

El treball per projectes és una metodologia que fa que els nens i les nenes aprenguin a pensar per ells mateixos, a investigar, a aprendre dels seus errors i dels seus encerts; i d’aquesta manera també a aprendre a ser crítics. Dóna l’oportunitat als infants d’escollir què volen treballar i què els interessa i això fa que tot el que aprenen tingui un significat per a ells. A més a més també s’aconsegueix que hi hagi una gran motivació davant de cada aprenentatge. L’infant en aquests aprenentatges és un subjecte actiu, això fa que la seva confiança i autoestima augmenti. Durant tot el procés, tots els continguts treballats estan contextualitzats i tenen un significat per l’infant, això fa que els aprenentatges es retinguin amb més facilitat. 

Aquest primer trimestre a EI5 hem treballat, jugat i après a través del PROJECTE DEL NOM DE LA CLASSE. 

Per començar vam escollir com ens volíem dir i, després de debatre i fer diverses votacions, som: la classe del Castell, la classe dels Pirates i la classe del Bosc.

Hem parlat sobre “Què sabíem?” i ens hem preguntat “Què volíem saber?” Junts hem buscat informació per resoldre els reptes plantejats. Hem realitzat tot d'activitats per tal d'endinsar-nos en el tema escollit i ho hem aprofitat per treballar totes les àrees, alhora que hem après nous continguts.

A casa podreu gaudir d'un dossier que recull les diferents experiències, vivències, activitats, reflexions… que s’han anat desenvolupant al llarg del propi projecte. Però avui volem compartir amb vosaltres les imatges de tot el que hem estat fent aquest primer trimestre. 




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada