BLOC DELS ALUMNES I MESTRES DEL 2n CICLE D'INFANTIL

divendres, 1 de març del 2019

Aprenem la RCP.


Aquesta vegada hem tingut la sort de tenir una pediatra i dues infermeres!!

A la classe del sol, L'Anna , l'Aina i l'Alba, van explicar als seus companys les feines tan interessants i importants de les seves mares.

A la tarda dels oficis,les tres classes de P4, vam tenir la sort de conèixer a la Mireia, l'Anna i la Laia. Elles, ens van explicar com havíem d'intervenir en el cas que alguna persona pateixi una parada cardiopulmonar i com fer una  una RCP   ( reanimació cardiopulmonar).


Tot ho vam aprendre d'una manera molt divertida: amb una cançó que ens ajudava a entendre, memoritzar tot allò que ens explicaven i els passos que havien de seguir. La part més divertida va ser fer de metges i infermers amb l'osset de peluix quan, cadascú li va poder fer la seva RCP.


D'entre totes les coses també vam aprendre que és molt important saber-nos de memòria la nostra direcció, és per aquest motiu que pares i mares podeu ajudar-nos: portant a l'escola un paper on hi hagi anotat la direcció d'on viviu perquè ho puguem anar aprenent per si mai cal utilitzar-lo.





Moltes gràcies, Mireia Anna i Laia per haver compartit aquesta estona amb nosaltres i haver-nos ensenyat una cosa tan essencial com és el RCP,

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada